Landscouts winnen Vlottenrace !

Test userBvH, LandscoutsLeave a Comment

Tijdens de Brandersfeesten werd een vlottenrace georganiseerd door en voor alle scoutinggroepen uit Schiedam. Onze landscouts hadden van tevoren geoefend en gingen vol goede moed, zin en enthousiasme op zaterdag 24 september naar molen de Kameel. Hier werd na enkele jaren van afwezigheid in de middag een vlottenrace georganiseerd. Na het uitladen van alle benodigde materialen zoals pionierpalen, touw, banden en vaten kon begonnen worden aan de bouw. De overige groepen gingen snel en voortvarend van start. De scouts lieten zich niet gek maken en dachten eerst goed na over het ontwerp. Ze maakten 2 verschillende vlotten en bedachten een goede tactiek.

Tijdens de voorrondes waren beide vlotten erg snel en veel sterker dan de andere groepen. We haalden met beide vlotten de finale! In deze spannende finale werd goed samen gewerkt. Één vlot hield de concurrent tegen, zodat het andere vlot in volle vaart over de finisch lijn ging. Een geweldige prestatie van alle scouts!