Sponsorschaatsen in Rotterdam

Aaron (Chil)LandscoutsLeave a Comment

Afgelopen zaterdag hebben wij met de scouts op de schaatsbaan in Rotterdam geschaatst. Hier hebben de scouts lekker kunnen schaatsen op de Fun-baan, maar de schaatsbaan in Rotterdam beschikt ook over een grote 400 meter wedstrijdbaan.

De scouts hebben van tevoren sponsors gezocht die hen wilden sponsoren per rondje of voor een vast bedrag. Van half 4 tot 4 hebben wij de rondjes geteld, iedere scouts heeft hier natuurlijk zijn best gedaan. Er was één scout die met kop en schouders boven de rest uit stak en dat was Liam, die maar liefst 20 rondjes wist te schaatsen.

Het geld dat wordt opgehaald met de sponsoractie wordt ingezet voor het zomerkamp. Wij willen dit jaar met de Landscouts naar Luxenburg op zomerkamp. Mocht iemand nog een leuke financiële weten, dan horen wij dit graag!