Zwemmen met de Landwelpen

KevinBvH, LandwelpenLeave a Comment

Plons!
De Landwelpen hebben 14 januari een sportieve start van het nieuwe jaar gemaakt in het zwembad.
Ze zijn niet zomaar gaan zwemmen maar hebben allemaal ontzettend goed hun best gedaan om een echt Scouting Zwemcertificaat te verdienen. Deze kregen zij natuurlijk niet zomaar.
Eerst hebben de Landwelpen in het wedstrijdbad laten zien dat zij goed kunnen zwemmen door verschillende opdrachten uit te voeren. Zo moesten ze spullen van de bodem duiken, blijven drijven, het hoogste bommetje maken en nog meer. Na een uur waren alle Landwelpen geslaagd en zijn wij dit met zijn allen gaan vieren in het recreatiebad. Pas na het zwemmen konden we de certificaten uitrijken omdat ze helaas niet waterproof zijn en daarna konden de uitgeputte kids met hun ouders weer naar huis.

- lazy placeholder - Zwemmen met de Landwelpen