Afgelopen zaterdag hebben wij bij de Bevers weer van alles gedaan. Wij begonnen de dag al goed met een beetje tuinieren, ook al is het nog winter hebben wij een mooie kweekbak gevuld met moestuintjes. Nu hopen dat ze snel groeien. Hierna hebben wij gekliedert met scheerschuim en lijm deze combinatie maakt een soort verf en als je daar dan ook nog een druppel verf aan toevoegd heeft het ook nog een kleurtje. Deze mooie schilderijen liggen te drogen om volgende week mee te nemen. Als laatste hebben wij huisjes, diertjes en slingers gemakt met playmais een soort gepofte mais waar je aan moet likken zodat het aan een ander stukje blijft plakken en op deze manier kun je iets bouwen. Al met al een super leuke opkomst gehad.
Tot volgende week!!!

“Sportpas”