Vandaag kwam sinterklaas op bezoek bij de bevers. Het was een erg leuke opkomst. Wij hebben van allerlei dingen gedaan zoals het sluipspel, schoen knutselen, kleuren en een muziek quiz.

Tijdens het sluipspel moesten de bevers pepernoten uit de zwarte piet zijn jute zak proberen te pakken. Na een paar keer lukte het de bevers om de pepernoten ongezien te pakken te krijgen. Na het sluipspel zijn de bevers een schoen gaan knutselen om uit eindelijk een kadootje in dat schoentje te krijgen. De schoentjes zagen er erg mooi uit en zijn later nog ingekleurd. Om het laatste kadootje in handen te krijgen moesten de bevers liedjes readen die door Rozemarijn gespeeld werden op een fluit. Dat was erg moeilijk maar toch lukte het bevers om het laatste kadootje te verdienen. Helaas was het toen al weer tijd voor de sint en de zwarte pieten om terug te gaan naar de pakjesboot. Tot volgend jaar schreeuwde de zwarte pieten nog! Na nog wat na praten was de opkomst al weer afgelopen.