Deze week zijn de Welpen verder gegaan met het journalist insigne.

Er was een grote speurtocht/Zoektocht uitgezet waarin zij van allerlei opdrachten moesten uitvoeren met het thema journalist. Maar eerst een potje Hollandse Leeuwen natuurlijk. Er waren drie posten in het park uitgezet. Bij eentje moest je een parkour afleggen, bij de ander een spel doen en zo door.  Na dat elk groepje teruggekeerd was op het clubhuis kregen zij de opdracht een eigen nieuwsblad te maken op de computer. Er kwamen super leuke verhalen op papier te staan. Het was een super gezellige opkomst!Deze week zijn de Welpen verder gegaan met het journalist insigne. Er was een grote speurtocht/Zoektocht uitgezet waarin zij van allerlei opdrachten moesten uitvoeren met het thema journalist. Maar eerst een potje Hollandse Leeuwen natuurlijk. Er waren drie posten in het park uitgezet. Bij eentje moest je een parkour afleggen, bij de ander een spel doen en zo door.  Na dat elk groepje teruggekeerd was op het clubhuis kregen zij de opdracht een eigen nieuwsblad te maken op de computer. Er kwamen super leuke verhalen op papier te staan. Het was een super gezellige opkomst!

“Sportpas”