Het weekend van 4, 5 en 6 maart zijn de waterscouts op winterkamp geweest. Vrijdag rond 20.00 uur vertrokken wij richting Zeist. Na een klein uurtje rijden, kwamen we aan bij de kamplocatie. Alhoewel, dat dachten de scouts. Zij mochten de laatste paar honderd meter met hun bagage naar het groepsgebouw lopen. Toen iedereen daar eenmaal aan was gekomen, hebben de scouts hun slaapspullen klaargelegd. De leiding heeft ondertussen de openhaard aangestoken zodat we hier gezellig met zijn allen bij konden zitten. Onder het genot van een beker frisdrank en chips konden de scouts de laatste vragen stellen voor de tocht van zaterdag. 

Op zaterdag 28 november hebben we Sinterklaas gevierd op de groep. Alle scouts hadden een surprise met gedicht gemaakt. Om half 10 zijn we begonnen met de eerste surprise. Er zaten heel leuke surprises bij! Zo hadden we bijvoorbeeld een spongebob, een legopoppetje met een judopak aan, een AED, de alewijn als pakjesboot, een taart met daarin het cadeautje, een blok beton en een piñata! Ook de gedichten waren erg leuk! Toen we om 1 uur klaar waren met alle surprises, hebben we het lokaal opgeruimd. We hebben de dag afgesloten met 2 potjes trefbal. 
Het was een erg leuke dag. Op naar volgend jaar! 
Op 14 november was het weer zover: Sinterklaas kwam aan op het Hoofd in Schiedam. Als groep waren wij gevraagd om te helpen met de intocht. 
Rond half 10 verzamelden we met zijn allen bij de Wilhelminahaven. Als eerste hebben we de Alewijn klaargemaakt om de pieten op te halen, die op dat moment bij Damen verbleven. Rond kwart over 10 zijn we gaan varen. Er stond een erg harde wind en toen we de haven in voeren, werd het nog even spannend, omdat er een heel groot schip achteruit kwam zetten. 

Scouting BvH
Scouting BvH
Facebook
Facebook
Scouting BvH
Scouting BvH
Scouting Nederland
Twitter
Twitter
Mail
Bel
Het Avontuur bij Scouting BvH wordt mede mogelijk gemaakt door:
Ga naar boven