Lid worden

Meld je aan!

Ben je na het bekijken van onze website of de verhalen van je vrienden of vriendinnen ook zo enthousiast geworden over scouting? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons ben je aan het juiste adres als je houdt van actie, spanning, knutselen, koken, kamperen, vuur maken, zeilen, samenwerken en nog veel meer!

Door op onderstaan link te klikken kom je bij een formulier op sol (scouting online) om een vraag te stellen of je aan te melden om 4 keer gratis mee te komen doen.
Let op: Vermeld op de laatste pagina in het vak ‘Wil je nog iets toevoegen aan dit bericht ’ of er voorkeur is voor wateractiviteiten (zaterdagmorgen) of landactiviteiten (zaterdagmiddag) en eventueel andere belangrijke informatie voor ons.

Meld je aan en doe 4x gratis mee

Lidmaatschap opzeggen

Wij vinden het jammer dat je wilt stoppen met scouting maar hopen dat je toch een leuke en gezellige tijd bij onze groep hebt gehad.

Je lidmaatschap beëindig je door een schriftelijke afmelding te sturen naar de ledenadministratie (secretaris). Je lidmaatschap bij Scouting Nederland wordt hiermee ook automatisch stopgezet.

Vermeld in je opzegging je lidmaatschapsnummer, voor- en achternaam en je geboortedatum. Stuur je opzegging naar de ledenadministratie via onderstaande gegevens.

Scouting BvH
t.a.v. Ledenadministratie
Burgemeester van der Lippad 3
3119 JK Schiedam
[email protected]

Je lidmaatschap wordt opgezegd met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Inschrijven

Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend 4x te komen kijken bij Scouting BvH. Pas na vier keer hoef je te kiezen of je lid wilt worden van onze groep.

Als je lid wordt van Scouting BvH wordt je ook automatisch lid van Scouting Nederland, waardoor je gelijk lid bent van één van de grootste verenigingen van ons land.

Bij Scouting horen alle kinderen er bij!

Geld mag geen spelbreker zijn.
De contributie en deelnemersgelden mogen nooit een belemmering zijn om lid te worden of te blijven. Neem contact op met de penningmeester en wij zoeken een oplossing.

[email protected]

Contributie per onderdeel

Onderdeel

Contributie 2020

Contributie 2021

Periode

Bevers

€12,90

€12,90

maand

Landwelpen

€15,10

€15,10

maand

Waterwelpen

€15,10

€15,10

maand

Landscouts

€17,00

€17,00

maand

Waterscouts

€17,00

€17,00

maand

Landexplorers

€18,00

€18,00

maand

Waterexplorers

€18,00

€18,00

maand

Zeerovers

€18,00

€18,00

maand

Kaderleden

€12,60

€12,60

kwartaal

Plusscouts

€12,60

€12,60

kwartaal

Stam*

€20,00

€20,00

kwartaal

 *Stam contributie is als aanvulling op al betaalde contributie als kaderlid of plusscout