Alle speltakken

speltakken - lazy placeholder - Speltakken

Scouting BvH heeft verschillende speltakken (leeftijdsgroepen). Op de losse speltakpagina’s is informatie per speltak beschikbaar.

Geen van onze speltakken zou mogelijk zijn zonder de inzet van onze vrijwilligers. Kijk voor meer informatie over onze vrijwilligers op de pagina ‘over ons’.

Legenda speltakken

• Algemeen
  • Bevers
  • Landwelpen
  • Waterwelpen
  • Landscouts
  • Waterscouts
  • Landexplorers
  • Waterexplorers
  • Zeerovers
  • Stam

Bevers 4 tot 7 jaar

Bevers

De jeugdleden van 4 tot 7 jaar oud worden bij Scouting bevers genoemd. De bevers draaien op zaterdag van 14:30 tot 17:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Bevers’.

Welpen 7 tot 11 jaar

Waterwelpen

De jeugdleden van 7 tot 11 jaar oud worden bij Scouting welpen genoemd.
De waterwelpen draaien op zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis. Tijdens het vaarseizoen (april – oktober) kunnen de tijden en locaties verschillen.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Waterwelpen’.

Landwelpen

De jeugdleden van 7 tot 11 jaar oud worden bij Scouting welpen genoemd.
De landwelpen draaien op zaterdag van 14:30 tot 17:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Landwelpen’.

Scouts 11 tot 15 jaar

Waterscouts

De jeugdleden van 11 tot 15 jaar oud worden bij Scouting scouts genoemd.
De waterscouts draaien tijdens het vaarseizoen (april – oktober) op zaterdag van 09:30 – 16:00 uur op ons wachtschip Alewijn de Groot.
Buiten het vaarseizoen draaien de waterscouts van 09:30 – 13:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Waterscouts’.

Landscouts

De jeugdleden van 11 tot 15 jaar oud worden bij Scouting scouts genoemd.
De landscouts draaien op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Landscouts’.

Explorers 15 tot 18 jaar

Waterexplorers

De jeugdleden van 15 tot 18 jaar oud worden bij Scouting explorers genoemd. De waterexplorers draaien tijdens het vaarseizoen (april – oktober) op zaterdag van 14:00 – 17:00 uur op ons motorschip Erik Willem. Buiten het vaarseizoen draaien de waterexplorers van 14:00 – 17:00 uur in ons groepshuis ’t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Waterexplorers’.

Landexplorers

De jeugdleden van 15 tot 18 jaar oud worden bij Scouting explorers genoemd. De landexplorers draaien op zaterdagavond van 19:00 – 22:00 uur in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Landexplorers’.

18 jaar en ouder

Zeerovers

De jeugdleden van 15 tot 18 jaar oud worden bij Scouting roverscouts genoemd. Bij onze groep heet deze speltak de ‘zeerovers’.
De zeerovers hebben geen vast moment voor opkomsten.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Zeerovers’.

Stam

Kaderleden en plusscouts kunnen lid zijn van de stam. Bij onze groep heet de stam ‘de Trekvogels’. De stam draait in principe om de week op zaterdagavond, maar de opkomsttijden kunnen wisselen.

Zie voor meer informatie de speltakpagina ‘Stam’.