Image  - lazy placeholder - Stam

De stam

De stam heeft de naam ‘de Trekvogels’, een naam die refereert aan de in 1935 opgerichte scouting groep waaruit Scouting BvH is ontstaan (zie ook de pagina ‘over ons‘).

De stam is een nieuwe speltak binnen Scouting BvH. Je kunt lid worden van de stam als je 18 jaar of ouder bent, lid bent van het supportteam, lid bent van het roveronderdeel (de zeerovers) of als je kaderlid bent.

Het doel van de stam is om voor de volwassenen een mogelijkheid te creëren om deel te nemen aan een actief spelprogramma. Voorbeelden van dit spelprogramma zijn een nachthike, workshops volgen, spelletjesavonden, en eens per jaar een weekend weg. In principe heeft de stam eens per twee weken een opkomst, veelal op de zaterdagavond.

Vragen?
Voor vragen over de stam, het programma en de opkomsten, kunt u contact opnemen met de leden via het volgende e-mailadres: [email protected]

Lees hier de laatste blogs van de stam…