Image  - lazy placeholder - Waterscouts

De waterscouts

Leden tussen de 11 en 15 jaar oud worden scouts genoemd. Waterscouts houden zich voornamelijk bezig met activiteiten op en rond het water, zoals zeilen en roeien. Daarnaast koken ze tijdens het zomerkamp hun eigen maaltijden en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid.

De waterscouts draaien tijdens het vaarseizoen (april – oktober) op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur op ons wachtschip Alewijn de Groot, gelegen bij Zee Verkenners Centrum ‘De Visserij’ in Brielle.
Buiten het vaarseizoen hebben de waterscouts van 09:30 tot 13:00 uur opkomst in ons groepshuis ‘t Landhuis.

Vragen?
Voor vragen over de waterscouts, het programma en de opkomsten, kunt u contact opnemen met de leiding via het volgende e-mailadres: [email protected]

Lees hier de laatste blogs van de waterscouts…