Huren van het gebouw

Het is niet mogelijk het gebouw te huren voor feesten en partijen.

Buiten de maanden juli en augustus is het gebruik van het gehuurde op zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur in principe niet mogelijk in verband met eigen gebruik (bagage kan worden opgeborgen).

Huurtarieven voor gebouw en terrein, inclusief gebruik van douche- en toiletfaciliteiten, zijn onderstaand te vinden. Zie ook voor de huurvoorwaarden onderstaand. Huurtarieven zijn exclusief gebruik van gas, water en elektriciteit. Voor het afvoeren van afval wordt €5,00 per dag gerekend.

Per huurovereenkomst wordt een borg van €150,00 gerekend voor verrekening van energieverbruik, afvoer van afval en eventuele kleine schade.

Wanneer het gehuurde niet (voldoende) bezemschoon wordt achtergelaten, worden schoonmaakkosten van €75,00 in rekening gebracht.

Image scouting verhuur - lazy placeholder - Verhuur
Een groot gebouw met afgesloten terrein voor maximaal 150 personen
  • 2 grote lokalen van ongeveer 80 m2

• een lokaal van 25 m2

• een stafverblijf van 20 m2

• een volledig ingerichte keuken met inventaris voor 50 personen

• 2 centrale toiletten

• een aparte sanitaire ruimte met 3 toiletten, 2 douches en wasbakken met 9 kranen

In het hoofdgebouw kunnen tot 50 personen overnachten. Er zijn geen bedden beschikbaar.

Naast het hoofdgebouw is er een groot speelveld, een speelbos en een kampvuurkuil.

Lees voor het aanvragen van een huurperiode de huurvoorwaarden.

Huur gebouw

Huurtarieven 2019

Gebruik hoofdgebouw en terrein, zonder overnachting

€150,00 per dag