Jeroen van Heest

Olaf Kösters
begeleider

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

“Sportpas”