- lazy placeholder - Onderhoud

Scouting BvH beta site.

Welkom op de Beta site. Momenteel is de site nog afgeschermd omdat er nog een hoop moet gebeuren. Meer informatie zal bekend worden gemaakt via de mail of een groepsraad.

Mededeling 4.0 omgeving
08/12/18: Tijdens de groepsraad is akkoord gegeven op de site voor de leden te openen zodat we een indruk kunnen opdoen van Scouting-BvH.nl 4.0

Rechts onder deze pagina is een login veld te zien of een slotje. Met het wachtwoord wat je in de email hebt ontvangen kan je inloggen op de 4.0 ontwikkel omgeving voor een eerste indruk.

Vroegtijdige toegang
We zijn in een zeer vroeg ontwikkeling’s stadium. Sommige dingen werken, sommige dingen niet. We hebben niet helemaal besloten waar het naartoe gaat – dus dingen zullen veranderen. Dingen zullen veel veranderen. We kunnen zelfs wijzigingen aanbrengen waarvan u denkt dat ze fout zijn. Maar we hebben een plan. Het is in de groep zijn belang om de site geweldig te maken, dus vertrouw ons alsjeblieft. “